Du er her:

Pressemeddelelser

 

 

 

 

Pressemeddelelse - december 2015

Puk Elgaard åbner feriemessen i Odense

Hent fil

PM Ferie-Fritid 2016_dec.jpg - Billede til element 4965x2789

 

 

Udtalelser

"Ferie-Fritid er messen for hele ferie- og fritidsfolket og i løbet af de tre messedage kan alle få masser af inspiration til familiens næste ferie.

Ferie-Fritid 2016 har i år et endnu bredere udsnit af udstillere repræsenteret – blandt andet med langt flere udstillere på camping-, telt- og caravandelen samt på charterområdet. Med andre ord – messen Ferie-Fritid vokser stødt og vi glæder os over den positive udvikling, og den store interesse for messen.

Det er 3. gang Odense Congress Center og Jysk Fynske Medier arrangerer messen Ferie-Fritid og vi ser frem til endnu en fantastisk messe-weekend, hvor feriedrømmene kan få frit spil."

Ole Bang Nielsen - Adm. Direktør - Odense Sport & Event (Odense Congress Center).

Jesper Rosener - Adm. Direktør - Jysk Fynske Medier

---

"Ferie-Fritid er messen i hjertet af Danmark hvor der altid er en god og hyggelig stemning, og hvor hele familien har mulighed for at komme og finde de bedste tilbud på rejser, oplevelser, vogne og udstyr. Jeg er glad for den store interesse vi har fra såvel besøgende som udstillere - og det vidner om, at en feriemesse i Odense Congress Center er det helt rigtige.

Jeg ser altid frem til januar hvert år når vi åbner dørerne for feriemessen - jeg elsker at se glade mennesker i vores udstillingshaller - store som små."

Iben Malling - Projektchef for Ferie-Fritid - Odense Congress Center

---