Blokhus Klit Camping sætter nye standarder for campingferie

Er du til camping, skal du unde dig selv at besøge Blokhus Klit Camping. Pladsen har gennemgået en større omlægning, så her er ikke længere tale om en standard campingplads. Her er alt til det gode liv og den skønne ferie.

Det skal være enkelt at være på ferie hos Blokhus Klit Camping, men det skal også være nemt og komfortabelt. Under mottoet ’Simple living – easy lifestyle’ kan du derfor opleve udeliv, nærvær, nærhed og afslapning i en ny dimension.

Køkkenhave og klappedyr
Her er bålsted med fri adgang til brænde; en køkkenhave, hvor hele familien er velkomne til at hjælpe til, og hvor I selvfølgelig må plukke af krydderurter, grøntsager og frugter. Her er også legepladser, boldbaner, klappedyr og fugle i voliere.

Ved pladsens sø vil du i nær fremtid kunne finde bålhytter med tilhørende borde og bænke og små telt- og hyttebyer. På den måde kan du bo midt i naturen, langt fra hverdagen og alligevel tæt på servicebygninger og -faciliteter.

Kom med jægeren på tur
Fordi pladsen kun er delvist indhegnet, kan du i de tidlige morgentimer og ved solnedgang opleve rå-, då- og kronvildt gå ind over campingarealet. Er du A-menneske, kan du også komme med jægeren på tur. Her kan du komme helt tæt på dyrene og skyde dem med dit kamera.

Bålmad, gocart-ræs, fælles cykelture og meget mere
Hver lørdag i lavsæsonen og hver dag i højsæsonen kan du tage med på gåture i skoven, lave bålmad, deltage i krolf-turneringer, gocart-ræs, cykelture til stranden og meget andet.

Sov i et svævende telt 
Foruden store luksustelte og retro-hytter, kan du vælge at sove i campingpladsens svævende telt. Her er plads til 3 personer, og det føles som at ligge i hver sin hængekøje. Når du lejer teltet, følger der en grej-boks med. Den indeholder blandt andet service til 3 personer, en trangia og en kogebog med opskrifter på trangia- og bålmad.

Vil du vide mere om Blokhus Klit Camping, kan du møde indehaverne, Inge og Karsten, på Ferie Fritid-messen i januar.

Eller besøg BlokhusKlit-Camping.dk

Husk link: http://www.blokhusklit-camping.dk/forside.aspx

Book en stand

Vælg venligst en gyldig formular