Børneområde

Spejdere fra Polarstjernen står for børneområdet

Ferie-Fritid messen får endnu engang et børneområde til børn i alle aldre. Som noget nyt i år er det erfarne spejdere, der står for kreativ underholdning, mens mor og far kan gå på inspirationsjagt i messehallerne.

Det er spejderne fra Polarstjernen i Odense, som står for at guide og underholde børnene på årets Ferie-Fritid messen d. 25. -27. januar. De samler et stærkt hold af spejdere og frivillige ledere, som hjælper til, når de kreative tanker skal udfoldes og sørger for, at børnene får en god oplevelse og måske et fint trædyr eller nøglering med sig hjem.

I børneområdet kan børnene bl.a. lave deres egne dyrevenner som hunde, kaniner og ugler i både træ- og lædermaterialer. De kan også kreere fyrfadsstager af syltetøjsglas og nøgleringe af faldskærmsline, så der vil være masser af spændende materialer, som børnene kan eksperimentere med. De små ting, som bliver kreeret, må børnene naturligvis tage med sig hjem. Aktiviteterne egner sig til børn i alle aldre og med forskellige interesser, så der er god grund til at tage hele familien med på Ferie-Fritid messen d. 25. – 27. januar.

– Vi glæder os til at skabe et sjovt og kreativt rum til børnene, mens forældre kan gå på opdagelse i alle feriestandene på messen. Vi har god erfaring med at have både store og små spejdere med til sådan nogle aktiviteter, og det er vi også i år. Derfor vil børnene møde børn på samme alder i underholdningsområdet, så de bliver guidet og lærer af jævnaldrende under messen, siger Liv Krautwald, gruppeleder i Polarstjernen.

Spejderne fra Polarstjernen har stor erfaring med at lave spændende aktiviteter for børn, og den viden bruger de til at strikke det perfekte, børnevenlige aktivitetsprogram sammen, som børnene kan forlyste sig med under messen. Programmet giver også en smagsprøve på hverdagen som spejder i Polarstjernen, hvilket man også kan høre mere om på messen.

– Vi løfter i flok, og vi vil naturligvis også gerne vise vores stærke foreningsliv, som er baseret på frivillige kræfter. Uden dem, så var vi her jo ikke. Derfor er vi meget stolte af de mange frivillige og alle spejderne, afslutter Liv Krautwald.

Børneområdet er åbent for børn i alle aldre, og det vil være åbent under hele messen. Det er naturligvis gratis at deltage.

Book en stand

Vælg venligst en gyldig formular