Hovborgs herligheder

Hovborg byder på en række muligheder og herligheder i naturen, og er et oplagt valg til en ferie med udelivet i centrum. I Hovborg kan du nemlig både fiske i den lokale Put&Take sø, vandre i den skønne natur og slappe af i rolige omgivelser.

Hovborg ligger placeret i Sydjylland ved et af Danmarks største skovområder, hvilket sætter de perfekte rammer for et unikt feriested med en række overnatningsmuligheder til ethvert behov.

I Hovborg arbejder de samtidig ihærdigt på at få etableret en autocamperplads for store luksusvogne.  Foruden den naturrige campingplads i Hovborg, er der også en hyggeligt kro, tre sommerhusudstykninger og en hytteby, hvor du kan leje både feriehuse og hytter.

Hovborg tilbyder også på en masse sjove oplevelser i den skønne natur. Som f.eks. Hovborg Put&Take med to søer: en almindelig put and take og en særlig børnesø, men der er også mulighed for at lystfiske i områdets åer. Området er også velegnet til både lange og korte vandreture, og de mange stierne inviterer til en frisk cykeltur. Hovborg Put&Take ligger centralt placeret i Hovborg by.

Området i og omkring Hovborg er et oplagt feriested for naturglade gæster og børnefamilier, der elsker udelivet.

Sammen med den nye autocamperplads vil Helle Bodi og Tony Holmstrøm Larsen præsentere hele Hovborg-området og dets muligheder til Ferie-Fritid d. 25.- 27. januar i Odense Congress Center. Du kan finde dem i hal B, og du kan købe dine billetter til Ferie-Fritid messen her.

Book en stand

Vælg venligst en gyldig formular