Kom og oplev Onkel Reje

Når Odense Congress Center åbner dørene til Ferie-Fritid d. 25. januar, kan de besøgende se frem til at opleve Onkel Reje.

Søndag d. 27. januar kl. 13.00 kommer går den populære Ramasjang-figur på scenen. Han vil levere et show fyldt med velkendte sange og danse, som børnene kender fra musikvideoerne på DR Ramasjang. Han vil optræde med sin rødmossede piberygende karakter og meget mere.

Samtidig vil forældre og bedsteforældre også kunne smile ad Onkel Rejes røverhistorier, som både er platte og politiske ukorrekte.

Projektleder for Ferie-Fritid, Louise Jørgensen, ser frem til de tre spændende dage i Odense Congress Center, som byder på spændende udstillere, foredrag og shows i børnehøjde.

Både fredag, lørdag og søndag er der nemlig mulighed for at gå rundt blandt de over 100 stande til Ferie-Fritid messen, der byder på alt inden for rejse, camping og ferieboliger. Foruden udstillerne vil der i hallerne også være andre sjove aktiviteter, konkurrencer og spændende foredrag. Derfor er der lagt op til nogle inspirerende og begivenhedsrige dage på Ferie-Fritid.

Billetter kan købes her.

Book en stand

Vælg venligst en gyldig formular