Kom på dit livs rejse med Top Tours

Top Tours er et rejsebureau, der tilbyder rejser på alle tænkelige måder. Om du vil rejse med hele familien, alene, med kæresten eller møde nye spændende mennesker, så er der en fantastisk rejse i vente hos Top Tours. De er én af udstillerne på Ferie-Fritid messen 2019, der finder sted d. 25.-27. januar i Odense Congress Center og skal inspirere de besøgende med en masse rejser og spændende destinationer.

Top Tours sætter service højt, og efterstræber altid at finde den perfekte rejse til dig. Derfor er det også muligt på deres kombinationsrejser at kombinere rejser til flere nabodestinationer, så du kan opleve flere destinationer på en gang. På den måde får du stillet din eventyrlyst i én pakke.

Familie, voksen eller gruppe rejse?
Det er skønt at kunne tage hele familien med på rejse, uanset om man er til aktiv ferie eller hellere vil slappe af med alt inklusiv. Andre gange skal man lade op med en romantisk rejse til et eksotisk paradis fyldt med fred og ro. Top Tours tilbyder nemlig både familierejser fyldt med eventyr og rejser kun for voksne til skønne resorts og boutique hoteller i hele verden.

Hvis du til gengæld gerne vil møde nye, spændende mennesker, så kan det være en grupperejse er perfekt for dig. Her kan du rejse sammen med en gruppe på 8-35 ligesindede danskere og en dansktalende rejseleder, der har stor viden indenfor den pågældende destination. Du er garanteret en masse kulturelle indtryk med i rygsækken og en oplevelse for livet.

Top Tours har altid kunden i centrum og derfor tilbyder de et bredt udvalg af mange typer af ferierejser til hele verden for både individuelle rejsende og grupperejsende. Netop de individuelle rejser tilbydes på alle rejsedestinationer.

Formel 1 rejser
Som noget ganske særligt kan du også kombinere en fantastisk rejse med et Formel 1-løb hos Top Tours. Hvis du benzin i blodet, så skulle du måske tjekke rejsebureauet Rapido Travel ud, som hører under Top Tours. De har gennem mange år sendt tusindvis af Formel 1-fans rundt i verden til de helt store løb. De leverer en fuld rejsepakke med fly, transfers, hotel og ikke mindst de fedeste tribunepladser på banerne! Alt sammen for at give dig dit livs oplevelse.

På Ferie-Fritid messen 2019
Du kan selvfølgelig møde Top Tours på vores messe d. 25.-27. januar. Du finder dem på stand 2212, og her vil deres eksperter give gode råd og vejledning til at finde den ideelle rejse for dig, der passer lige netop til dine behov.

De vil præsentere mange nye destinationer i både Sydafrika, Mexico, Indien, Nepal, Rusland, Peru, Kina og Tibet, så du er garanteret en bred pallette af inspirerende rejsemål til hele verdenen.

Udover de mange nye destinationer, som de præsenterer på messen, så kommer Top Tours med restpladser til vinterferien og en række gode tilbud på sommerferier. Så der er meget at glæde sig til.

Du kan finde mere information om Top Tours og deres mange rejsemål på deres hjemmeside.

Book en stand

Vælg venligst en gyldig formular