Ny messekomité

Det er en stærk og alsidig messekomité, der står bag Ferie-Fritid 2019. Det er både kendte ansigter og nye repræsentanter, der indgår i messekomitéen, og forberedelserne er allerede i fuld gang.

Det bliver en stærk messekomité, som kommer til at stå bag Ferie-Fritid messen 2019. Den årlige messe finder sted den 25. – 27. januar i Odense Congress Center og byder på et bredt program for både voksne og børn. Forberedelserne er godt i gang, og messekomitéen kommer til at bestå af en række velkendte ansigter fra de sidste års succesfulde messer, men der kan også præsenteres to nye medlemmer i komitéen.

Årets messekomité består af Trine Nystrup-Hansen, Eventkoordinator HCA Airport, Lars Blom Nielsen, direktør i SK Caravan, Niels B. Petersen, direktør i Krydstogt Eksperten, Marlene Lilienhoff, Social Media Manager i Gislev Rejser, Per Blaabjerg, direktør i CampOne Bøjden Strand samt Stefan Rosendal fra Dansk Camping Union. Det bliver dermed en alsidig messekomité, der til sammen byder på en solid erfaring fra ferie-fritidsbranchen både fra ind- og udlandet.

De to nye medlemmer er Niels B. Petersen, direktør i Krydstogt Eksperten og Stefan Rosendal fra Dansk Camping Union. De ser begge frem til deres nye rolle i messekomitéen.

– Hos Dansk Camping Union vil vi gerne være med til at udvikle branchen, inspirere til nye måder at rejse på og fortælle om nyheder fra hele rejsebranchen. Derfor er Ferie-Fritids messekomité en unik mulighed for at være med til at skabe rammen for en inspirerende messe for både besøgende og udstillere, fortæller Stefan Rosendal.

Der er god grund til at se frem til Ferie-Fritid messen 2019. Arrangørerne lover nemlig masser af spændende udstillere inden for både camping og campingudstyr, ferierejser, kør-selv ferier og ferieboliger i både ind- og udland. Der vil desuden være spændende foredrag og aktiviteter for både voksne og børn i alle aldre.

Book en stand

Vælg venligst en gyldig formular