Rekordstor interesse

Forhåndsinteressen for Ferie-Fritid messen 2019 er stor, og det betyder, at 65 % af standene allerede er blevet solgt. Derudover kommer der en række nye tiltag på Ferie-Fritid 2019, som f.eks. et stort campingunivers og mere fokus på aktiviteter for børnefamilier.

Fire måneder før Ferie-Fritid messen 2019 finder sted er 65 % af standene i Odense Congress Center solgt. Det betyder, at de besøgende kan se frem til at besøge mere end 100 stande, når dørene åbnes d. 25. – 27. januar 2019.

Den kommende Ferie-Fritid messe skal leve op til den succesfulde messe i januar, hvor 13.700 besøgende gik igennem dørene for at møde 129 forskellige udstillere. Med over halvdelen af standene solgt, er forventningerne høje hos projektleder Louise Jørgensen.

– Jeg er både glad og stolt af, at vi på nuværende tidspunkt har solgt 65% af standene. Det er en stor stigning i forhold til sidste års salgsandel på samme tidspunkt. Samtidig er det lykkedes os at få mange nye udstillere på banen, så der bliver stor variation af udstillere fra rejse- og fritidsverdenen, fortæller Louise Jørgensen, projektleder for Ferie-Fritid messen.

Ferie-Fritid messen skal inspirere danskerne til deres kommende ferier, hvad enten det er camping, ferierejser, kør-selv ferier og ferieboliger og meget andet. Derfor er der også stort fokus på de besøgendes oplevelse på messen, som hele tiden optimeres.

– Vi vil gerne udvikle os som messe og skabe en særlig oplevelse for vores mange besøgende. Derfor lytter vi altid til udstillerne og de besøgendes oplevelse af messen. Som noget nyt i år har vi valgt at lave et stort campingunivers, og samtidig har vi gjort gangarealerne mindre, så standene vil stå tættere og dermed give en mere samlet oplevelse, siger Louise Jørgensen.

Den bedre fordeling af gangarealerne betyder, at de besøgende kan gå på oplevelse i tre haller i Odense Congress Center.

Udover de mange stande vil Ferie-Fritid 2019 også indeholde en række spændende foredrag og aktiviteter. Der vil som altid være nogle inspirerende foredrag med personer fra rejseverdenen, men som noget nyt i år vil der være flere aktiviteter for børn og børnefamilier.

Foredrag og aktiviteter vil løbende blive offentliggjort på messens hjemmeside.

– De besøgende kommer for at få nogle gode idéer og opdage nye rejsemål og måder at rejse på. De skal gå herfra med et smil på læberne og rejselyst i rygsækken, og det vil vi sørge for på Ferie-Fritid 2019, afslutter Louise Jørgensen.

Ferie-Fritid messen 2019 finder sted d. 25.-27. januar og åbner dørene fredag kl. 10.

Ønsker du at booke en stand på messen, så kan du finde kontaktoplysninger her.

Book en stand

Vælg venligst en gyldig formular