Sebastian Klein kommer til Odense med et brag af et show

Oplev den altid sjove Sebastian Klein d. 26. januar 2019 i Odense Congress Center. Han kommer med et festligt show for børn i alle aldre, når han optræder på den inspirerende Ferie-Fritid messe.

Du kender nok Sebastian Klein fra et utal af børneprogrammer bl.a. på DR Ramasjang. Fælles for mange af Sebastians børneprogrammer er, at børn lærer noget. Tit og ofte handler det om dyr, natur og mennesker, når Sebastian med sin finurlighed undersøger ting og gør seerne klogere.

Nu kan du opleve den livlige Sebastian Klein, når han optræder med et brag af et show lørdag d. 26. januar kl. 13:00 i Odense Congress Center.

Det underholdende show vil blande alt det bedste fra cirkus, dans, komik og børne-tv. Sammen med Sebastian Kleins høje energi og finurlige hjerne skal det nok give god underholdning for børn i alle aldre.

Projektleder for Ferie-Fritid messen, Louise Jørgensen, ser frem til showet, som skal være med til at øge fokus på børnefamilier til den kommende Ferie-Fritid messe.

– Jeg glæder mig til at opleve Sebastian Klein, for han er en entertainer, som børnene elsker, og som vi voksne også kan grine af. Det er vigtigt for mig, at alle får en god og sjov dag på Ferie-Fritid messen – det gælder både børn og voksne. Og det er jeg sikker på, at Sebastian Klein vil være med til at give de mange tusind besøgende, vi får på Ferie-Fritid messen, siger Louise Jørgensen.

Både før og efter showet med Sebastian Klein er der mulighed for at gå rundt blandt de over 100 stande til Ferie-Fritid messen, der byder på alt inden for rejse, camping og ferieboliger.

Foruden udstillerne vil der i hallerne også være andre sjove aktiviteter, konkurrencer og spændende foredrag. Derfor er der lagt op til nogle inspirerende og begivenhedsrige dage på Ferie-Fritid messen.

Billetter kan købes her.

Book en stand

Vælg venligst en gyldig formular