Skal du på cykelrejse?

Blokhus By Camping kan sammen med tre andre campingpladser nu tilbyde en cykelpakkerejse. Turen er tilrettelagt, så alt du behøver er at hoppe på cyklen!

Når kunderne tidligere skulle på cykelferie, har de selv skulle sørge for bookinger på de enkelte campingpladser, men nu er rejsen tilrettelagt for kunderne. Dog er der stadig flere forskellige tilvalgsmuligheder f.eks.: leje af cykler, booking af bord på restauranter, bestilling af madpakker mm.

Blokhus By Camping deltager i et nordjysk campingpladsnetværk, støttet og guidet af en gruppe nordjyske kommuner, Vækstforum Nordjylland, Business Region North Denmark og Landdistriktspuljen. Via arbejdet i netværket har fire campingpladser fundet sammen i lysten til at lave cykelpakkerejser. Tidligere har det været svært at få et samarbejde op at stå mellem campingpladserne, men via dette vækstnetværk, er det nu lykkedes at få sat en unik tur sammen.

– Vi glæder os rigtig meget til at præsentere cykelrejsen på messen, og ikke mindst høre, hvad messegæsterne synes om turen. Vi er allerede i gang med at planlægge flere cykelpakkerrejser til sommeren 2019, men inden vi sætter dem til salg, vil vi stille kunderne spørgsmål som: Hvad synes de? Hvad ville de ønske at have med? Kan turen udvides? Skal der laves tema-ture? Det siger Inge fra Blokhus By Camping.

Du kan høre meget mere om cykelrejsen på Ferie-Fritid 2019 d. 25.-27. januar, hvor Blokhus By Camping udstiller. Du kan finde dine billetter her.

Book en stand

Vælg venligst en gyldig formular